torsdag 30 juni 2022

 





Sommarbrev!

När vi skriver detta så är medlemsantalet nära det antal vi totalt hade förra året och det tillkommer nya medlemmar varje dag, det är fantastiskt. Vi ser att biodling och vikten av våra pollinerande insekter florera i media dagligen. Vikten av att köpa svensk, och gärna lokal, honung är också något som framgår i media.

Vi fortsätter att utveckla vår utbildningsstruktur då vi vet att utbildningsfrågorna är högt värderade av våra medlemmar och Richard Johansson har under året anställts som utvecklare inom utbildning och bihälsa.

Kansliet har semesterstängt v 27-30. Du kan göra dina beställningar i Bibutiken under denna period och varorna levereras så snart vi är åter i tjänst.

Gällande etikettbeställningar har både vi och vårt tryckeri stängt from 7 juli – 8 augusti. Du kan under denna tid beställa dina etiketter i formuläret som finns på vår hemsida och vi levererar i tur och ordning, som beställningarna inkommit, så snart vi är i gång igen.

Vi läser sporadiskt våra mail under semesterperioden och svarar på akuta frågor. Kontaktuppgifter finner du på vår hemsida www.biodlarna.se och Om biodlarna.

Vi tar mycket gärna emot bilder och berättelser från distrikt- och föreningsaktiviteter för publicering i Bitidningen och på våra sociala medier. Att tänka på är dock att vi har att följa vår policy ” På alla bilder som publiceras i Biodlarnas namn ska personer som hanterar bin ha full skyddsutrustning (jacka och byxor eller overall, slöja samt handskar). Anledningen till detta är att bigift är ett mycket starkt gift och att allergiska reaktioner kan vara allvarliga.”

Varma sommarhälsningar från kansliet!




Inga kommentarer: