onsdag 9 september 2020

Årsmöte 22 november

 


 Hej Alla Ronneby Biodlare! 

Årsmötet för Ronneby Biodlare är planerat till 22 november klockan 15.00. Platsen blir Odd Fellowslokalen på Götgatan 4. Vi behöver Din hjälp att förbereda mötet. 

Styrelsen vill redan nu tänka ut hur det här mötet kan gå till med tanke på det extraordinära läget i coronatider. Med hänsyn taget till folkhälsomyndighetens rekommendationer vill vi ge dem, som inte vill eller kan delta fysiskt, möjlighet att vara med och påverka. Naturligtvis välkomnar vi de som kan närvara fysiskt och vi gör det på tryggast möjliga sätt. 

Vi behöver alldeles särskilt säkerställa: 

 Valen av förtroendevalda. 

 Styrelsens ansvarsfrihet. 

 Kommande årsavgift. 


Därför ber vi Dig nu Medlem att så snart som möjligt kontakta valberedningen, dvs Harriet Persson telefon 0457 12119; mail ronnieharriet@gmail.com, eller Håkan Edvardsson telefon 070 303 47 17; mail birgitta.k.edvardsson@gmail.com

Vi välkomnar förslag på ordförande och övriga styrelsemedlemmar. Om Du själv är pigg på styrelseuppdrag så vill vi gärna veta. Du får ha synpunkter på styrelsemedlemmar och på hela gruppen. Kan du bevilja ansvarsfrihet? Den nuvarande årsavgiften är 50 kronor för medlem och familjemedlem och 0 kronor för junior. 

Före årsmötet och tillsammans med kallelsen får Du ett nytt meddelande med en förenklad föredragningslista som vi ber Dig att ta ställning till och lämna oss. 

Vänligen Anita Danielsson på uppdrag 

Inga kommentarer: