söndag 24 mars 2013

Öppet hus i Säffle
Den 27 april går årets Öppet Hus på LP:s Biodling AB av stapeln. Vi har ett spännande program med både föredragshållare och utställare som alla verkar för att utveckla biodlingen i Sverige.

Vad sägs om följande föredragshållare:
Thomas Dahl - Biodlingsföretagarnas ordförande
Marita Delvert - Sveriges Biodlares Riksförbunds ordförande
Bo-Göran Nilsson - Initiativtagare till YH-utbildningen i biodling och huvudansvarig för kurserna i biodling
Peder Lilja - Utvecklingskonsulent på SBR

Vi har ett lika intressant utbud på utställarsidan: Både Biodlingsföretagarna och Sveriges Biodlares Riksförbund kommer att finnas på plats hela dagen för att träffa er biodlare och samma sak med YH-utbildningen. Vidare kan ni prata kartonger och annat pappersemballage med en representant från fd SCA numera DC Smith, glasemballage med en av våra glasleverantörer, diskutera cellplast med Por Pac, etiketter med Label Supply och handla Cum Natura-produkter från Skogshonung. Swienty är på plats samt en av våra norska återförsäljare, Finnskogshonning, och fler utställare tillkommer.

Det kommer även finnas en utförsäljningsbod där ni kan fynda, och i vanlig ordning kommer vi att visa alla våra verksamhetsgrenar i drift.

Uppdaterat program finns på www.lpsbiodling.se

Anmäl ert deltagande och ev order för avhämtning senast den 22/4 och ladda för en heldag med glada kollegor. Lunch och kaffe serveras som vanligt.

Välkomna!!

Ytterligare info hittar du här
Inga kommentarer: