fredag 22 februari 2013

Biforskare i Lund behöver hjälp!

Hej,

det är Tobias Olofsson och Alejandra Vásquez som forskar på bina och deras mjölksyrabakterier i Lund som skriver till dig.

Vi har mailat ett antal biodlareföreningar i Sverige idag för 2 olika skäl.

1. Vi har studenter som har ordningsställt en elektronisk enkät med 5 frågor ställda till just biodlare. Vi undrar om du skulle vilja vara snäll och hjälpa oss att få så många som möjligt i er förening att gå in och svara på dessa frågor genom att skicka vidare detta mail till era medlemmar i föreningen förutsatt att ni har en maillista. På denna länk finns frågorna http://www.surveymonkey.com/s/GYPM3V6. Enkelt och bra och allt sköts automatiskt.

 2. Jag vill förbättra Sveriges biodling, binas hälsa, pollineringen och honungstillgången. Det är meningen att små men intressanta idéer ska få en hjälp på traven att förverkligas. Kassan för detta kommer att grundas med en försäljning av 81 paket, ett för varje år som min morfar har biodlat med början 1931. Alla intäkter går till detta! För att läsa mer och bli en av de som vill stödja, gå in på denna länk http://doktorhonung.blogspot.se/

 Med vänliga hälsningar Tobias Olofsson

Inga kommentarer: